Självklart har du rätt att ångra dig!

Vid köp av varor hos Cool Socks gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss på Cool Socks detta inom 14 dagar från att du eller någon av dig angiven person mottagit den beställda varan (ångerfristen). Ångerrätten gäller inte för varor som säljs till reapris.

Vid utövande av ångerrätten betalar du som kund returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har har mottagit varan samt under returfrakten till och med att Cool Socks åter mottagit varan. Cool Socks rekommenderar därför att du skickar varorna väl emballerade, i fint skick och i originalförpackning. Varan ska skickas i retur inom två veckor räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt inkommit till Cool Socks.

Vid reklamation står Cool Socks för returfrakt. Kontakta oss för vidare information. Vi skickar inte utbetalningsavier utan använder oss av banköverföring, Swish eller PayPal vid ersättning för utlägg av porto i dessa speciella fall.

Ångerrätten gäller inte för varor med bruten försegling eller varor som säljs till nedsatt rea pris. Om en vara har förseglats får du som kund inte bryta förseglingen om denne vill kunna utöva sin ångerrätt. Rätten att ångra sig upphör alltså när du som kund bryter förseglingen.

Så returnerar du dina strumpor och underkläder

  1. Fyll i formuläret nedan.

  2. Förpacka dina strumpor/underkläder

  3. Sätt på frimärke och skicka din retur till: Cool Socks, Box 995, 162 12 Vällingby.

Fyll i nedanstående formulär: